Updatesvan The Walking Dead

De cast van The Walking Dead komt naar Nederland!

Jep, dat las je goed. Wil jij kennismaken met je favoriete acteurs, geliefde personages en makers van één van de grootste series ter wereld? Dat kan! Op 6 maart halen wij Jeffrey Dean Morgan (Negan), Norman Reedus (Daryl) en Greg Nicotero van The Walking Dead voor jou naar Amsterdam.

Kaarten winnen

Op 6 maart kun jij de wereldbekende acteurs in levende lijve zien tijdens het exclusieve The Walking Dead Event. Maar liefst 100 Nederlandse en Vlaamse fans kunnen hierbij zijn én tegelijkertijd genieten van de voorpremière van seizoen zeven, aflevering twaalf.

Om kans te maken op kaarten moet jij over een goede (maar gezonde) portie The Walking Dead-kennis beschikken. Er worden in de periode tussen 13 februari en 5 maart vier quizvraag-video’s op de Nederlandse FOX Facebookpagina en Belgische FOX Facebookpagina gepost, waar jij in een reactie het juiste antwoord moet achterlaten. Heb jij één van de vragen correct beantwoord? Dan ben je al één stap dichter bij twee kaarten! Een select aantal fans maakt ook nog kans op een exclusieve Meet & Greet met de acteurs!

Voor Nederlandse fans: uit alle correcte antwoorden worden de winnaars via een loterij gekozen.

Voor Vlaamse fans: naast de quizvraag moeten jullie een tweede schiftingsvraag beantwoorden (waarom verdien jij het om bij dit event aanwezig te zijn). Wie bij de tweede vraag het dichtste bij het juiste antwoord zit, wint kaarten voor het The Walking Dead Event. Deze opzet is gebaseerd op de Belgische wetgeving rondom kansspelen.

May the best fan win!

The Walking Dead Event LIVE

Niet gewonnen? Niet getreurd. Het The Walking Dead Event wordt LIVE op FOX uitgezonden én is ook te zien via een Facebook Livestream op de FOX-pagina. Heb je altijd al iets willen weten van de cast? Of wil je toch stiekem iets vragen over hoe The Walking Dead verdergaat? Stuur ons dan alvast je vraag toe via Facebook, Twitter of Instagram en misschien wordt jouw vraag tijdens de liveshow op 6 maart gesteld!

Bij deelname aan deze actie ga je akkoord met de algemene voorwaarden